Sfaturi

Sfaturi de la cei ce lucreaza in domeniu

Suntem constienti de faptul ca in ziua de astazi pretul cel mai mic este hotarator in cazul deciziei de achizitie, insa nu intotdeauna, in acest domeniu, cel mai mic pret va garanteaza ca produsul este si de calitate. De aceea noi suntem transparenti in a realiza oferta in forma primita de dumneavoastra, astfel incat sa vedeti exact ce inseamna fiecare element din punctul de vedere al costului.

Dorim sa va oferim tot sprijinul pentru a va asigura ca veti investi in cel mai bun raport calitate-pret!

Inca din 2008, cand s-a pronuntat criza financiara si multi cautau solutii ieftine pentru a nu-si pierde profitul, dar implicit de proasta calitate, noi am adus solutii din ce in ce mai bune cum ar fi balamalele autoreglabile, rolele din poliamida cu rulment capsulat, arcurile Heavy Duty 35000 de cicluri sablate si vopsite pentru rezistenta mai mare, automatizari mai puternice si mai robuste (80Kgf in loc de 50-60Kgf cat este media pe piata) in conditiile in care nu am marit preturile ci chiar din contra am scazut in medie cu cate 10% si in 2010 si in 2011. Pentru asta am fost rasplatiti cu fidelitatea si recomandarea multor clienti pe care i-am servit cu drag inca din 2004.

Am avut curiozitatea sa facem o statistica si putem spune ca din 2004 pana in prezent, avem peste 2000 de clienti diferiti in portofoliu, atat persoane fizice cat si juridice, pentru care am montat peste 5000 de usi sectionale, 950 de kit-uri de automatizari porti, 300 de bariere plus multe altele!

Pentru noi, usa de garaj nu este un produs complementar din gama ci este produsul principal pe care ne specializam si pe care il comercializam de mai bine de 9 ani. De aceea, impreuna cu partenerii nostrii cu o vechime de peste 30 de ani in domeniu (Kingspansi Flexiforce), va aducem un produs nou, de calitate foarte buna, testat si certificat de SP Swedish National Testing and Research Institute, produs care vine cu o garantie completa de 10 ani, accesorii de cea mai buna calitate la un pret corect, servicii profesionale si prompte ce va ofera siguranta ca ati facut o afacere buna alegand usile de garaj XPT.

La orice lucrare in constructii, peste 50% din eficienta si rezistenta unui material, a unei ferestre sau a unei usi de garaj este data de modul si seriozitatea cu care se face montajul. De aceea la noi aveti 10 ani de garantie integrala si consideram ca este suficient pentru a va demonstram ca pentru noi este important cum ne facem treaba.

Nu oferim mari discounturi la fel cum procedeaza anumite companii concurente pentru ca nu avem adaosuri si preturi ce includ posibilitati de discount. Cu cat discountul este mai mare cu atat adaosul comercial practicat de compania respectiva este mai mare. Pare destul de logic, nu?
Dar in extrema cealalta, unde preturile sunt atat de mici incat parca le dau gratis?!
Va spunem din perspectiva cuiva care lucreaza de multi ani in domeniu si cunoastem toate produsele care se vand pe piata: luati acum usa aceea la „pretul extrem de ieftin”, iar in scurt timp veti vedea si de ce a costat atat de putin, in conditiile in care cei care au vandut-o au avut de castigat peste 50% din aceasta afacere.

Da, stim ca exista produse mai ieftine decat ale noastre, insa stim ca la nivelul de calitate pe care il oferim, avem un pret corect. Nu degeaba oferim clientilor nostri 10 ani garantie integrala!

Nu incercam sa va invatam o lectie de viata, insa parca de prea mult timp cautam „cea mai buna oferta” si nu ne invatam minte ca o mica economie acum poate insemna o cheltuiala si mai mare in viitorul apropiat.
Daca faceti „shopping” doar prin prisma pretului, cel putin in acest domeniu este o mare greseala.
Dumeavoastra faceti alegerea! Noi speram ca este cea buna!

In ultima perioada am primit mai multe intrebari legat de coeficientul termic. Atentie! Cu cat este mai mic, cu atat este mai bun! La 0,51W/MpK izolatie mai buna decat panourile Kingspan nu se ofera in estul europei!
Secretul sta in densitatea spumei poliuretanice din compozitia panelului. Cu cat este mai densa – 15kg/metru patrat – cu atat isi va face treaba mai bine!