Despre Noi

Usi de garaj sectionale si izolate XPT

Stimate vizitator sau posibil viitor client,

Compania noastra, SC XPT DOORS SRL, este specializata in productia, comercializarea si instalarea usilor de garaj rezidentiale si industriale de tip sectional. De asemenea comercializam si instalam automatizari pentru usi sectionale, porti batante, porti culisante si bariere.

Pentru noi, usa de garaj nu este un produs complementar din gama ci este produsul principal pe care ne specializam si pe care il comercializam de mai bine de 9 ani. De aceea, impreuna cu partenerii nostri cu o vechime de peste 30 de ani in domeniu, Kingspansi Flexiforce, va aducem un produs nou, de calitate foarte buna, testat si certificat de SP Swedish National Testing and Research Institute, produs care vine cu o garantie completa de 10 ani, accesorii de cea mai buna calitate la un pret corect, servicii profesionale si prompte ce va ofera siguranta ca ati facut o afacere buna alegand usile de garaj XPT.
Nu suntem primii care oferim usi de garaj de calitate si nici nu vom fi ultimii pe piata din Romania. In schimb suntem singurii care va garanteaza preturi cu pana la 40% mai mici decat competitia de renume la acelasi nivel de calitate. De ce? Este simplu:

Acesta este pretul real si just al acestui produs!

Prin alegerea usilor de garaj XPT de tip sectional izolat, castigul de spatiu este maxim. Usile se monteaza in spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului, lasand libera intreaga intrare în garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului.

Pentru a intelege ca un lucru de calitate nu trebuie neaparat sa coste mult, va dam ca exemplu usa sectionala XPT, comercializata de societatea noastra, avand dimensiunile de 2500mm lungime si 2000mm inaltime, culoare alba, panouri izolate cu o grosime de 4 centimetri, arcuri Heavy Duty cu 25000 cicluri, inchidere manuala cu zavor, transport si montaj incluse, garantie 2 ani si service post garantie. Aceasta usa de garaj costa 559 euro cu TVA inclus. Livrarea se face în maxim cinci zile lucratoare.

Cele mai multe firme de profil se bat sa va ofere cel mai mic pret pentru o usa de garaj, mascand un produs de proasta calitate in „haine” frumoase. Criza economica s-a transformat pentru anumiti comercianti intr-un prilej de castig imediat, aducand produse de o calitate indoielnica la preturi mici. Putini au continuat sa va ofere produse de marca cunoscuta, dar la preturi piperate sau termene de livrare foarte mari, care de multe ori descurajeaza. Noi va propunem alternativa calitatii si asta la un pret corect!

Ganditi-va ca vreti sa cumparati o usa de garaj pentru casa pe care o construiti. Aceea este casa unde practic veti locui pentru mult timp sau poate chiar pentru tot restul vietii.
Vreti o usa de garaj care sa nu va dea bataie de cap sau cheltuieli in plus pentru urmatorii 20-30 de ani?
Ati renunta la calitate pentru o mica economie? Nu, bineinteles! Faceti o investitie pentru dumneavoastra!

Cand mergeti la piata sa cumparati legume sau fructe le alegeti pe cele mai bune calitativ si sunteti dispus instinctiv sa platiti un pret mai mare pentru asta, nu? De ce ati alege o usa ieftina doar pentru ca este ieftina? Ce afacere faceti economisind acum si investind intr-un produs care mai mult de 2-3 ani nu il puteti folosi si nici repara deoarece firma-fantoma a disparut de pe piata?
O sa fiti nevoit sa cumparati alta usa de garaj, deci practic sa platiti cu mult mai mult decat ati planificat initial! Credeti ca a doua oara veti cumpara tot o usa de garaj ieftina?

In situatia in care va ganditi la un produs de marca renumita, este o alegere buna, dar sa luati in calcul faptul ca XPT DOORS doreste sa ajunga un nume cunoscut pe piata romaneasca prin calitate si garantie excelenta. Garantia de 10 ani a produselor XPT este o realitate, iar calitatea XPT este similara marcilor consacrate in conditiile in care diferenta de pret in favoarea XPT, destul de substantiala, se regaseste in bugetele enorme alocate de firmele mari pentru publicitate si imagine. De ce sa platiti sume importante in plus pentru acelasi tip de produs? Este un fapt stiut ca la un produs de marca se plateste numele. Noi va ferim de aceste costuri inutile!

SC XPT DOORS SRL si usa de garaj XPT sunt nume cunoscute foarte bine in Bucuresti si imprejurimi. Fundatia renumelui a fost construit corect prin experienta de peste 9 ani exclusiv in acest domeniu, oamenii calificati pentru meseria pe care o practica si garantia lucrului bine facut!

Consultanta este un serviciu gratuit!

Nu va costa nimic sa ne contactati, sa veniti la showroom si sa vedeti usile de garaj XPT, sa comparati si sa alegeti!

Avem cel mai bun raport calitate-pret!

Edward Hagiu
Manager Gerneral
SC XPT DOORS SRL

      Usi de garaj rezidentiale

 • Dimensiuni standard si pe comanda
 • Siguranta si confort
 • Garantie 10 ani
 • Ferestre decorative
 • Disponibile si cu imitatii de lemn
 • Pret de la 559 Euro cu TVA inclus

      Usi de garaj industriale

 • Dimensiuni numai pe comanda
 • Siguranta si fiabilitate
 • Garantie 10 ani
 • Panouri vitrate
 • Disponibile in orice culoare RAL
 • Pret de la 630 Euro cu TVA inclus